Ανθήλη Μείγμα Για Κουλουράκια & Βουτήματα 350 γρ.

Ανθήλη Μείγμα Για Κουλουράκια & Βουτήματα 350 γρ.

Κωδ. Προϊόντος: ΠΑΡ-ΔΙΑΙΤ-006
Απόθεμα: 10
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
7.50€

Περιγραφή

Ένα πακέτο μείγμα για κουλουράκια και βουτήματα 350γρ. , παράγει περίπου 25 κουλουράκια/βουτήματα.


Ένα καταπληκτικό, απλό και εγγυημένα νόστιμο μείγμα για να παρασκευάσετε λαχταριστά κουλουράκια ή βουτήματα!

Συστατικά: καστανό ρύζι ολικής άλεσης βιολογικό, πρωτεΐνη σίτου, μαλτιτόλη, γάλα άπαχο 1%, μπέικιν πάουντερ, βανίλια (βανιλίνη).

Θρεπτικά ανά 100 γρ.:

– ενέργεια (kcal): 314,8

– λιπαρά (γρ.): 1,5, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 0,4

– υδατάνθρακες (γρ.): 74,6, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 3,2

– εδώδιμες ίνες (γρ.): 2,4

– πρωτεΐνες (γρ.): 10

– αλάτι (γρ.): 0


Τρόπος παρασκευής:


ΥΛΙΚΑ

– 350 γρ. μείγμα για κουλουράκια/βουτήματα

– 50 γρ. νερό ή χυμό πορτοκαλιού

– 50 γρ. ελαιόλαδο

– 2 μεσαία αβγά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

– Σε ένα μπολ ρίχνουμε το μείγμα για κουλουράκια/βουτήματα και προσθέτουμε το νερό (ή τον χυμό), τα αβγά και τέλος το λάδι. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.

– Ζυμώνουμε με το χέρι πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 15′, να “ξεκουραστεί” η ζύμη.

– Χωρίζουμε τη ζύμη σε 25 τεμάχια.

– Πλάθουμε κάθε κομμάτι πάνω σε λαδωμένη επιφάνεια και σχηματίζουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε.

– Τοποθετούμε τα κουλουράκια/βουτήματα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για 20-25′.

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

– Στη ζύμη προσθέτουμε ξύσμα πορτοκαλιού (1 πορτοκάλι για κάθε παρτίδα).

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

– Στη ζύμη προσθέτουμε: 1 κ. γλυκού μαχλέπι σκόνη, 1/2 κ. γλυκού κάρδαμο και λίγη μαστίχα σκόνη (για κάθε παρτίδα).

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ

– Στη ζύμη προσθέτουμε: 1 κ. γλυκού κανέλα σκόνη, 1 κ. σούπας σμυρνιό και λίγο γαρύφαλλο σκόνη (για κάθε παρτίδα).

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ

– Βρέξτε τα χέρια σας ελαφρά και αφού πλάσετε το κάθε κουλουράκι, βουτήξτε το σε ένα μπολ με σουσάμι.