Ανθήλη Μείγμα Για Σάντουιτς/Χάμπουργκερ/Πίτσα 214 γρ.

Ανθήλη Μείγμα Για Σάντουιτς/Χάμπουργκερ/Πίτσα 214 γρ.

Κωδ. Προϊόντος: ΠΑΡ-ΔΙΑΙΤ-010
Απόθεμα: 10
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
6.80€

Περιγραφή

Ένα πακέτο μείγμα για  Σάντουιτς/Χάμπουργκερ/Πίτσα 214 γρ. παράγει περίπου 700γρ. Σάντουιτς ή Χάμπουργκερ ή Πίτσα.


Ένα καταπληκτικό, απλό και εγγυημένα νόστιμο μείγμα για να παρασκευάσετε λαχταριστά αρτοσκευάσματα για σάντουιτς, τοστ, χάμπουργκερ ή βάση πίτσας!

Συστατικά: πρωτεΐνη σίτου, πρωτεΐνη γάλακτος, πρωτεΐνη αβγού, ίνες βρώμης, μπείκιν πάουντερ, ξηρή μαγιά, ερυθριτόλη, αλάτι.

Θρεπτικά ανά 100 γρ.:
– ενέργεια (kcal): 290,7
– λιπαρά (γρ.): 2,5, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 0,7
– υδατάνθρακες (γρ.): 14,4, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 1,4
– εδώδιμες ίνες (γρ.): 6,9
– πρωτεΐνες (γρ.): 53,3
– αλάτι (γρ.): 2,03

Τρόπος παρασκευής:

ΥΛΙΚΑ
– 214 γρ. Mix για σάντουιτς/χάμπουργκερ/πίτσα
– 30 γρ. ελαιόλαδο
– 250 γρ. νερό
– 100 γρ. γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ/ΤΟΣΤ
– Βάζουμε το νερό και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα.
– Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το Mix για σάντουιτς/χάμπουργκερ/πίτσα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
– Αδειάζουμε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι 20-22 εκ.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45-50′, στους 170oC.
ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ
– Ακουλουθούμε ακριβώς την ίδια διαδικασία, απλά μοιράζουμε το μείγμα με κουτάλι: 2 κουταλιές για κάθε ψωμάκι.
ΠΙΤΣΑ
– Ακουλουθούμε ακριβώς την ίδια διαδικασία, απλά χρησιμοποιούμε ταψάκι 24-26 εκ.