Σάλτσα Πέστο με Σαλιγκάρια 135γρ.

Σάλτσα Πέστο με Σαλιγκάρια 135γρ.

Κωδ. Προϊόντος: ΕΙΔΗ-00000070
Απόθεμα: Διαθέσιμο
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
6.50€

Περιγραφή

Τα σαλιγκάρια καταναλώνονται από την προϊστορική περίοδο και ανήκουν στη γαστρονομική παράδοση πολλών χωρών. Πράγματι, θεωρούνται μια λιχουδιά που συνεχώς αυξάνεται η δημοτικότητά τους και πλεόν χαρακτηρίζονται ως η νέα υπερτροφή! Στο παρελθόν, η προετοιμασία καθαρισμού των σαλιγκαριών ήταν πολύ δύσκολη και χρονοβόρα και σήμερα λόγω των υπερβολικά γρήγορων ρυθμών που ζούμε, δεν μας μένει αρκετός χρόνος για να τον αφιερώσουμε στη μαγειρική. Γι᾽αυτό, η Feréikos αποφάσισε να καινοτομήσει συνδυάζοντας την παράδοση με την κουζίνα γκουρμέ και την απλότητα. Έτσι, θα διαπιστώσετε ότι ποτέ δεν ήταν πιο διασκεδαστικό και εύκολο να γευθείτε τα αγαπημένα σας σαλιγκάρια! Δημιουργήσαμε μια νέα σειρά εκλεκτών προϊόντων που απαιτούν την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια και χρόνο από την πλευρά σας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε ένα νόστιμο, ασφαλές και υγιεινό γεύμα.

Όλα τα σαλιγκάρια μας συλλέγονται χειρονακτικά, διαλέγονται επιμελώς και προετοιμάζονται σύμφωνα με τις πιο ασφαλείς διαδικασίες και αγνές, τοπικές πρώτες ύλες. Θέλοντας να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, παρέχουμε μια αξιόπιστη σειρά τροφίμων υψηλής ποιότητας, χωρίς πρόσθετα ή χρωστικές ουσίες διαθέτοντας επίσης και μια σειρά προϊόντων χωρίς γλουτένη. Σύμφωνα με τους αυξανόμενους ρυθμούς αλλεργιών και δυσανεξιών σε τρόφιμα παγκοσμίως, θεωρούμε χρέος μας να εξασφαλίσουμε την ευημερία των καταναλωτών. Τα προϊόντα μας παράγονται σε γραμμές υψηλής τεχνολογίας, σύμφωνα με τα πρότυπα και τους κανονισμούς τροφίμων ακολουθώντας το σύστημα ανάλυσης κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) / ISO22000.

Ένας καινοτόμος συνδυασμός με σαλιγκάρια σε μια κλασσική μεσογειακή σάλτσα με φρέσκο βασιλικό. Απλά ανακατέψτε την σάλτσα με οποιοδήποτε ζυμαρικό της αρεσκείας σας, κριθαράκι, ρύζι, κινόα ή κεχρί.  Μπορείτε να την προσθέσετε σε μια πράσινη σαλάτα, με κους κους ή να φτιάξετε ένα σάντουιτς. Έτοιμη σάλτσα, απλά ζεσταίνετε και απολαμβάνετε!