Μείγμα για κέικ Σοκολάτα χωρίς γλουτένη Chocolate Cake Mix 375gr Sukrin
Περιγραφή
Tο Sukrin Chocolate Cake Mix της Sukrin, είναι μείγμα ψησίματος που καθιστά εύκολο το να κάνετε σοκολατένιο κέικ, χωρίς ζάχαρη και με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Στη βασική συνταγή για κέικ αντικαταστήσαμε μέρος του άλευρου σίτου με το αλεύρι αμυγδάλου Sukrin και Fiberfin.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικό και έχει:
• 40% λιγότερες θερμίδες
• 75% λιγότερους υδατάνθρακες
• 10% περισσότερες φυτικές ίνες
• 50% περισσότερη πρωτεϊνη
και το κυριότερο… δεν έχει ζάχαρη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Αλεύρι σίτου, γλυκαντικό: ερυθριτόλη (Sukrin), αλεύρι σουσαμιού Sukrin, 7% σκόνη κακάου, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, FiberFin (φυσικό ανθεκτικό άμυλο από καλαμπόκι), ίνες (από κιχώριο και πατάτα), γλουτένη σίτου, άλας, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια, άρωμα, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, σταθεροποιητής: κόμμι ξανθάνης, γλυκαντικό: σουκραλόζη.
Χωρίς ζάχαρη, μαγιά, σόγια, γαλακτοκομικά.
Συσκευασία 375gr. Χώρα προέλευσης: Νορβηγία.
Ένα πακέτο φτιάχνει 850gr κέικ, περίπου 10 μερίδες.
Θρεπτικές Πληροφορίες ανά 100gr
Ενέργεια: 1000Kj/239kcal
| Λιπαρά: 15 gr
| Υδατάνθρακες: 23gr* – εκ των οποίων σάκχαρα: 0gr
– εκ των οποίων πολυόλες: 9.4gr
| Φυτικές ίνες: 5.5gr | Πρωτεΐνη: 10gr | Αλάτι: 1.2gr
*13gr καθαροί υδατάνθρακες.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΧΡΗΣΗ
Ανακατέψτε καλά σε ένα μεγάλο μπολ 300ml νερό, 3 αυγά και 100ml λάδι.
Τοποθετείτε σε φόρμα του κέικ 24cm
Ψήνετε στους 175 βαθμούς για 25-30 λεπτά στην μεσαία σχάρα.
Παραλλαγές
Προσθέστε τσιπς σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς στο μείγμα.
Εάν θέλετε πιο έντονη γεύση κακάο προσθέτετε 2 κσ κακάο.
Χρησιμοποιείστε λάδι καρύδας για να το κάνετε πιο πλούσιο και υγρό. Μειώστε το χρόνο ψησήματος για μερικά λεπτά και τοποθετείστε το για ένα βράδυ στο ψυγείο.