Μείγμα για Παγωτό Gelato Σοκολάτα 120γρ. NoCarb

Κωδ. Προϊόντος: 120.ΜΠ.03
Απόθεμα: Διαθέσιμο
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
4.35€

Περιγραφή

Περιγραφή:

Μείγμα ιταλικού παγωτού gelato σε σκόνη, με γεύση Σοκολάτα!

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χαμηλά λιπαρά & υδατάνθρακες!

Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.

Συστατικά:

Υψηλής ποιότητας κακάο αποβουτυρωμένο σε σκόνη, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, Γλυκαντικό: ερυθριτόλη, steevia; Γαλακτωματοποιητής: λιπαρό οξύ, διγλυκερίδιο ; Ρυθμιστής οξύτητας: ασκορβικό οξύ; Κρόκος αυγού σε σκόνη, Σταθεροποιητής: xanthan, tara gum, χρώμα : κουρκουμίνη ; Γεύση: φυσικό άρωμα

Διατροφική αξία ανα 100g προϊόντος

Ενέργεια 936 kJ /224 Kcal (100 g ice cream powder) 313 kJ / 75 Kcal (100 g ready icecream*)

Πρωτεΐνη 25 g (100 g ice cream powder) 6,8 g (100 g ready icecream*)

Λιπαρά 11 g (100 g ice cream powder) 3 g (100 g ready icecream*)

εκ των οποίων κορεσμένα 3 g (100 g ice cream powder) 0,8 g (100 g ready icecream*)

Υδατάνθρακες 4,7 g (100 g ice cream powder) 3,6 g (100 g ready icecream*)

εκ των οποίων σάκχαρα 0 g (100 g ice cream powder) 0 g (100 g ready icecream*)

Φυτικές Ίνες 8,7 g (100 g ice cream powder) 1,5 g (100 g ready icecream*)

Συνταγή για 1lt παγωτό:

1 συσκευασία ΝοCarb Μείγμα για παγωτό σε σκόνη

600 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά 1,5%

Προετοιμασία:

Ρίξτε τη σκόνη σε βαθύ μπολ, ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέστε 300 ml ζεστό γάλα (τουλάχιστον 80 βαθμούς Κελσίου) και ανακατεύουμε έως ότου δεν υπάρχουν σβώλοι.

Στη συνέχεια προσθέστε 300 ml κρύου γάλακτος και ανακατέψτε για 5 λεπτά.

Ρίξτε την προκύπτουσα μάζα σε κατάλληλο δοχείο και τοποθετήστε την στον καταψύκτη.

Ανακατέψτε κάθε μισή ώρα μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή υφή (2-3 φορές).

1 συσκευασία = 120 g σκόνης παγωτού.

Το προκύπτον παγωτό περίπου 1λτ είναι οικογενειακού μεγέθους, αρκετό για 4 άτομα.

*Επίσης κατάλληλο για μηχανή παγωτού.