Μείγμα Φυτικών Ινών Νο1 250gr Carb Free
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν για την Ελληνική αγορά και όχι μόνο! Αποτελεί μια γενναία προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί ένα μείγμα φυτικών ινών (αλεύρων) το οποίο να φουσκώνει χωρίς να περιέχει μέσα δημητριακά αλλά και το πιο σημαντικό, να μπορείς να φτιάξεις ψωμί ή αρτοσκευάσματα χωρίς υδατάνθρακες, χωρίς γλουτένη το οποίο να είναι γεμάτο φυτικές ίνες που τόσο είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας. Η επιτυχία της δημιουργίας του είναι να μπορεί ο σύγχρονος καταναλωτής με προβλήματα παχυσαρκίας να απολαύσει λειτουργικά τρόφιμα όπως ψωμί, αρτοσκευάσματα, και προϊόντα ζαχαροπλαστικής χωρίς αναστολές. Ανακαλύψτε την μοναδική ιδιότητα να προσαρμόζεται σε δίαιτες ΚΕΤΟ, DUKAN, διατροφή, νέα ζωή κ.α!
Συστατικά κυτταρίνη, γλυκομαννάνη, psyllium, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 758kj/181kcal - Λίπη: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g - Υδατάνθρακες: <0,5g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g – Εδώδιμες Ίνες: 96g - Πρωτεΐνες: <0,5g - Αλάτι: 0,27g
Να Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος,
Συνταγή:
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ CARROT CAKE
Υλικά
150γρ αλεύρι CarbFree
120γρ τριμμένα καρύδια
4 αυγά
80γρ στέβια κρυσταλλική 1:1
1 κουταλιά πρωτεΐνη της επιλογής σας (χρησιμοποιείστε salted caramel)
1 κουταλάκι κανέλα
2 κουταλάκια baking powder
Σταγόνες άρωμα βανίλιας
2 καρότα μέτρια τριμμένα
1-2 κουταλιές λάδι
100γρ λάδι καρύδας
Για την κρέμα:
100ml κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου
300γρ τυρί κρέμα
1 καψίδιο βανίλια
Χυμό και ξύσμα από μισό λεμόνι
1κουταλιές κρυσταλλική στέβια
Εκτέλεση:
Τα αυγά με τη στέβια το λάδι καρύδας τα χτυπάμε για λίγα λεπτά. Έπειτα ανακατεύουμε όλα τα στερεά. Ενώνουμε τα μείγματα και προσθέτουμε το τριμμένο καρότο και βάζουμε το μείγμα σε φόρμα. Ψήνουμε στους 170ο για περίπου μισή ώρα.