Μείγμα Φυτικών Ινών Νο2 250gr Carb Free

Μείγμα Φυτικών Ινών Νο2 250gr Carb Free

Κωδ. Προϊόντος: ΝΤΦ002
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
5.70€
Θέλω να με ενημερώσετε όταν θα είναι ξανά διαθέσιμο!

Περιγραφή

Το νέο μείγμα φυτικών ινών (αλεύρων) φουσκώνει χωρίς να περιέχει μέσα δημητριακά αλλά και το πιο σημαντικό, να μπορείς να φτιάξεις ψωμί ή αρτοσκευάσματα χωρίς υδατάνθρακες, χωρίς γλουτένη το οποίο να είναι γεμάτο φυτικές ίνες  που τόσο είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας. Ιδανικό για υγρά μείγματα το mix 2 ζαχαροπλαστικής μπορεί να κάνει οποιοδήποτε υδαρές μείγμα να αποκτήσει στέρεα μορφή. Η γλυκομαννάνη στα πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων συμβάλει στην απώλεια βάρους. Ανακαλύψτε την μοναδική ιδιότητά τους να προσαρμόζονται σε δίαιτες ΚΕΤΟ, DUKAN, διατροφή και νέα ζωή κ.α! Η επιτυχία της δημιουργίας του είναι να μπορεί ο σύγχρονος καταναλωτής με προβλήματα παχυσαρκίας να απολαύσει λειτουργικά τρόφιμα όπως ψωμί, αρτοσκευάσματα, και προϊόντα ζαχαροπλαστικής χωρίς αναστολές. Είναι χωρίς γλουτένη, 0% υδατάνθρακες και σάκχαρα!

Συστατικά κυτταρίνη, καρβοξυμεθύλιο, μεθυλοκυτταρίνη, γλυκομαννάνη, ξανθανικό κόμμι.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 745kj/178kcal - Λίπη: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g - Υδατάνθρακες: <0,5g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g – Εδώδιμες Ίνες: 95g - Πρωτεΐνες: <0,5g - Αλάτι: 0,48g

Να Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος,

Χρήση Ιδανικό για αρτοσκευάσματα και ζυμώδεις παρασκευές, για κρέμες και υγρά μείγματα.

Συνταγή:

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ

Υλικά:

90γρ CarbFree σιμιγδάλι, 700ml νερό, 2 κουταλιές ανθόνερο, 3 κουταλιές κρυσταλική στέβια, 1 χούφτα σταφίδες και cranberries, ελάχιστα αμύγδαλα ψιλοκομμένα, κανέλα.

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα αφήνετε το νερό να βράσει. Χαμηλώνετε την φωτιά, προσθέτετε το σιμιγδάλι και την στέβια και ανακατεύετε για 15 λεπτά.

Έπειτα βγάζετε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνετε να κρυώσει για ορισμένα λεπτά. Βάλτε το σε ένα μπολ. Μπορείτε να προσθέσετε τις σταφίδες και τα cranberries αν επιθυμείτε! Με το που κρυώσει το αναποδογυρίζετε σε μια πιατέλα. Σαν τελευταία προαιρετική πινελιά, ρίξτε από πάνω λίγη κανέλα.