Μείγμα ψωμιού χωρίς γλουτένη fiber bread 250γρ. Sukrin




Περιγραφή
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το Fiber bread mix της Sukrin είναι ένα μείγμα ψωμιού χωρίς γλουτένη, έτοιμο για ψήσιμο. Προσθέστε μόνο νερό και ψήστε στο φούρνο, απολαμβάνοντας ψωμί με υπέροχη γεύση, χορταστικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και με ελάχιστους υδατάνθρακες!
Η συσκευασία 1kg φτιάχνει 3 x 700gr ψωμί, με μόνο 1,5gr καθαρούς υδατάνθρακες ανά φέτα!
Τα μείγματα ψωμιού Sukrin αποτελούν την ιδανική βάση για εκατοντάδες συνταγές με βάση το ψωμί, από την πίτσα μέχρι κρέπα, από ψωμάκια burger μέχρι focaccia. Είναι ακόμα πιο νόστιμα και φρυγανισμένα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Σπόροι και πυρήνες από ψύλλιο, ηλιόσπορο, σουσάμι, κολοκύθα, λινάρι, φυτικές ίνες (ζαχαρότευτλο, κιχώριο, αρακά), Fiberfin άμυλο αραβοσίτου, σκόνη ολόκληρου αυγού, πρωτεΐνη αρακά, Sukrin (ερυθριτόλη), μέσα διόγκωσης (όξινο ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό δινάτριο) και ανόργανο άλας (χλωριούχο νάτριο και χλωριούχο κάλιο).
Χωρίς γλουτένη, ζάχαρη, σιτάρι, μαγιά, σόγια, γαλακτοκομικά.
Συσκευασία 250gr και 1kg. Χώρα προέλευσης: Νορβηγία.
Φτιάχνει 500gr ψωμί και 3 x 700 gr ψωμί αντίστοιχα, με 1,5gr καθαρούς υδατάνθρακες ανά φέτα.
Θρεπτικές Πληροφορίες ανά 100gr
Ενέργεια: 681kj/163kcal
| Λιπαρά: 8,4gr – εκ των οποίων κορεσμένα 1,4gr
| Υδατάνθρακες: 2,5gr – εκ των οποίων σάκχαρα: 0gr
| Φυτικές ίνες: 21,2gr | Πρωτεΐνη: 8,7gr | Αλάτι: 1,0gr
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΧΡΗΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175oC.
Αναμειγνύετε καλά το μείγμα με 300ml νερό.
Περιμένετε 5′ για να απορροφηθούν τα υγρά. Πλάθετε το σχήμα που επιθυμείτε.
Ψήστε στο φούρνο για 70-80’ μέχρι να πάρει χρώμα (για μικρά ψωμάκια ο χρόνος είναι 25-30’).
Το ψωμί μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για 4-5 μέρες. Μπορεί επίσης να καταψυχθεί για όσο καιρό επιθυμείτε.