Μείγμα ψωμιού χωρίς γλουτένη με Πρωτεΐνη Αρακά 220γρ. Sukrin
Περιγραφή
Το Protein bread mix της Sukrin είναι ένα μείγμα ψωμιού χωρίς γλουτένη, χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, βασισμένο στο αλεύρι σουσαμιού, αμυγδάλου και βρώμης.
Φτιάχνει ένα ψωμί ισορροπημένο και υγιεινό με πολύ ωραία υφή.
• Δεν περιέχει ζάχαρη, σιτάρι, μαγιά, σόγια, γαλακτοκομικά
• Έχει λιγότερο απο 20 ppm γλουτένη
• Έχει λιγότερους από 1,5gr υδατάνθρακες ανά φέτα και 18% φυτικές ίνες
Τα μείγματα ψωμιού Sukrin κάνουν την ιδανική βάση για εκατοντάδες συνταγές με βάση το ψωμί, από την πίτσα μέχρι τις κρέπες, από ψωμάκια burger μέχρι focaccia.
Δοκιμάστε τα και φρυγανισμένα, είναι ακόμα πιο νόστιμα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Αλεύρι σουσαμιού, αμυγδάλου, βρώμης, σκόνη αυγού, φυτικές ίνες (ψύλλιο, μπιζέλι), πρωτεΐνη αρακά, Sukrin (ερυθριτόλη), μέσα διόγκωσης (όξινο ανθρακικό νάτριο, φωσφορικό δινάτριο) και ανόργανο άλας (χλωριούχο νάτριο και χλωριούχο κάλιο).
Χωρίς γλουτένη, ζάχαρη, σιτάρι, μαγιά, σόγια, γαλακτοκομικά.
Συσκευασία 220gr. Χώρα προέλευσης: Νορβηγία.
Φτιάχνει 600gr ψωμί.
Θρεπτικές Πληροφορίες ανά 100gr
Ενέργεια: 576Kj/138kcal
| Λιπαρά: 5,1gr – εκ των οποίων κορεσμένα 0,9gr
| Υδατάνθρακες: 3,9gr – εκ των οποίων σάκχαρα: 0gr
| Φυτικές ίνες: 7,5gr | Πρωτεΐνη: 15,4gr | Αλάτι: 1,3gr
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΧΡΗΣΗ
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175oC.
Αναμείξτε καλά το μείγμα με 400ml νερό ή γάλα.
Περιμένετε 5’ για να απορροφηθούν τα υγρά. Δημιουργείστε το σχήμα που επιθυμείτε.
Ψήστε στο φούρνο για 60’ μέχρι να πάρει χρώμα (για μικρά ψωμάκια ο χρόνος είναι 20-25’).
Το ψωμί μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για 4-5 μέρες. Μπορεί επίσης να καταψυχθεί για όσο καιρό επιθυμείτε.