Πασιφλώρα Φύλλο 60γρ.

Πασιφλώρα Φύλλο 60γρ.

Κωδ. Προϊόντος: ΠΑΡ-ΒΟΤ-017
Απόθεμα: Διαθέσιμο
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
2.60€

Περιγραφή

Ένα απο αυτά το οποίο και απαντάται ακόμα και στην ελληνική φύση είναι η πασιφλόρα. Αν και προήλθε ως φυτό απο το εξωτερικό, κυρίως ως καλλωπιστικό φυτό πλέον απαντάται σε πολλά σημεία και φυσικά μπορεί να καλλιεργηθεί, μάλιστα οι ντόπιοι λόγω της μορφής του φυτού, την αποκαλούν ρολογιά ή ορολογιά αφού το φυτό μοιάζει με φανταχτερό ρολόι.

Υπάρχουν φυτώρια που προωθούν σπόρους ή μικρά φυτά.

Ιδιότητες

Η πασιφλόρα είναι ενα εξαιρετικό φυσικό ηρεμιστικό που η χρήση του σε πολλά σκευάσματα ή και αφεψήματα συνδυάζεται και με τη βαλεριάνα. 

Βοηθάει να έχουμε έναν ήρεμο κα συνεχόμενο ύπνο, μειώνει το στρες και την ένταση, υποβοηθά στη ρύθμιση της πίεσης και στη σωστή λειτουργία των εντέρων και γενικότερα του πεπτικού μας συστήματος.

Γιατί λοιπόν να καταφεύγουμε με ευκολία στα χημικά φρμακευτικά σκευάσματα που πέραν του εθισμού προκαλούν ένα σωρό απο παρενέργειες και να μη στρεφόμαστε σε όλα αυτα που απλόχερα μας χαρίζονται απο τη φύση.

Πάντα φυσικά συμβουλευόμενοι το γιατρό και το φαρμακοποιό μας.

Οι πληροφορίες είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή. Η χρήση τους πρέπει να γίνεται με μέτρο ή κατόπιν ιατρικής συμβουλής, αφού αλόγιστη χρήση μπορεί να επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα για την υγεία μας.