Σκορδαλιά 450γρ. Αθηναία
Κωδ. Προϊόντος: 03.ΣΑΛ.01.12
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
0.00€
Θέλω να με ενημερώσετε όταν θα είναι ξανά διαθέσιμο!
Περιγραφή
Το προϊόν διατίθεται μόνο για χονδρική πώληση.
Παρακαλούμε για περισσότερες πληροροφορίες πικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της επιχείρησής μας.
Η σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, είναι ένα συνοδευτικό πιάτο που μοιάζει με πουρέ στην ελληνική κουζίνα το οποίο φτιάχνεται αναμιγνύοντας λιωμένο σκόρδο με μια παχύρρευστη βάση ή οποία μπορεί να είναι πουρές πατάτας ή βρεγμένο μπαγιάτικο ψωμί -και ρίχνοντας στο τέλος ελαιόλαδο ώστε να δώσει στο μείγμα μία απαλή, κρεμώδη υφή.
Η σκορδαλιά συνήθως συνοδεύει τηγανητά ψάρια κυρίως μπακαλιάρο, τηγανητά λαχανικά κυρίως μελιτζάνες και κολοκύθια. Μερικές φορές χρησιμοποιείται ως βούτημα.
Περιέχει : ΠΑΤΑΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ ΦΡΕΣΚΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ & ΛΑΔΙ.