Sukrin Φυσικό Γλυκαντικό από Ερυθριτόλη 500gr

Sukrin Φυσικό Γλυκαντικό από Ερυθριτόλη 500gr

Κωδ. Προϊόντος: 00010
Απόθεμα: Διαθέσιμο
Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
7.90€

Περιγραφή

Η αυθεντική Sukrin είναι το μοναδικό φυσικό γλυκαντικό από ερυθριτόλη! Μοιάζει απόλυτα σε υφή και εμφάνιση με την κοινή ζάχαρη αλλά η γεύση της είναι ελαφρώς λιγότερο γλυκιά (περίπου 70%). Είναι κατάλληλη για διατροφή χαμηλών υδατανθράκων και για διαβητικούς!


Θα θέλατε να μειώσετε την κατανάλωση ζάχαρης, αλλά χωρίς τεχνητά γλυκαντικά; Τότε η Sukrin είναι η τέλεια επιλογή.


• Είναι 100% φυσική

• Έχει 0 θερμίδες

• Δεν βλάπτει τα δόντια

• Δεν επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (GI: 0 – Γλυκαιμικός Δείκτης)

• Όμοια γεύση, υφή και εμφάνιση με την κοινή ζάχαρη

• Έχει 0gr καθαρούς υδατάνθρακες

• Λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό στο σώμα


Η Sukrin επιτρέπει σε όλους να απολαμβάνουν γλυκές λιχουδιές ως μέρος της καθημερινής τους διατροφής, χωρίς ενοχές!


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φυσική γλυκαντική ουσία ερυθριτόλη (πολυόλη).

Χωρίς αλλεργιογόνα.

Συσκευασία 500gr. Χώρα Προέλευσης: Γαλλία.


Θρεπτικές πληροφορίες ανά 100gr

Ενέργεια: 0kj/0kcal

| Λιπαρά: 0gr – εκ των οποίων κορεσμένα 0gr

| Υδατάνθρακες: 100gr – εκ των οποίων σάκχαρα: 0gr

– εκ των οποίων πολυόλες: 100gr*

| Φυτικές ίνες: 0gr | Πρωτεΐνη: 0gr

*δεν μεταβολίζονται από τον οργανισμό


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΧΡΗΣΗ

Χρησιμοποιείστε τη Sukrin πάνω σε φρούτα και μούρα, δημητριακά, κουάκερ, στο τσάι και στον καφέ, στα smoothies, στη μαρμελάδα ή οπουδήποτε θέλετε να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη.

Η Sukrin αντέχει στη θερμότητα και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα και στο ψήσιμο. Η Sukrin και η ζάχαρη έχουν τον ίδιο όγκο, άρα 100ml Sukrin ισοδυναμούν με 90gr.


Η ποσότητα της Sukrin που χρησιμοποιείτε δεν θα πρέπει να αποτελεί περισσότερο από το 1/5 (ή περίπου 20%) του συνολικού όγκου των συστατικών.

Για παράδειγμα: Έχετε 100gr Sukrin Gold σε 1kg ζύμης. Αυτό αποτελεί το 10% του συνολικού βάρους, το οποίο είναι σωστό. Αν η ποσότητα ζάχαρης σε μια συνταγή είναι μεγαλύτερη από 20%, συστήνουμε συνδυασμό της Sukrin με Tagatesse.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Sukrin+, που είναι δύο φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη οπότε θα χρειαστείτε τη μισή ποσότητα.