Sukrin Syrup Maple -450γρ.
Περιγραφή
Το Sukrin Syrup Maple είναι το νέο σιρόπι της Sukrin με γεύση σφένδαμο χωρίς ζάχαρη, χαμηλών θερμίδων και υδατανθράκων, χωρίς γλουτένη, από διαλυτές ίνες καλαμποκιού, ερυθριτόλη, σορβιτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης και μελάσα και γεύση σφένδαμου. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα δεν αυξάνει τη γλυκόζη στο αίμα και προστατεύει την υγεία των δοντιών. Επίσης, οι πρεβιοτικές ίνες που περιέχει υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου.
Eίναι μια εξαιρετική επιλογή με μειωμένες θερμίδες και υδατάνθρακες. Το χρησιμοποιείται όπου θα χρησιμοποιούσατε κανονικά σιρόπι σφενδάμου.
• Κάτω από 2% σάκχαρα (!)
• Χωρίς ίχνη γλουτένης – Κατάλληλο για κοιλιοκάκη και για διαβητικούς
• Έχει μόνο το 50% των θερμίδων σε σχέση με το μέλι η άλλα σιρόπια
Οι υδατάνθρακες στο Sukrin Syrup αποτελούνται κυρίως από πολυόλες που απορροφώνται αργά από το σώμα, ενώ δεν προκαλούν αύξηση στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.
Η σορβιτόλη, η οποία είναι πολυόλη όπως η ερυθριτόλη, χρησιμοποιείται σε μικρό ποσοστό για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή γεύση και συνοχή – η χρήση αποκλειστικά Sukrin θα προκαλούσε κρυστάλλωση του σιροπιού.
Δοκιμάστε και τις άλλες 2 γεύσεις!
• Sukrin Syrup Gold!
• Sukrin Syrup Caramel!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Διαλυτές ίνες καλαμποκιού, γλυκαντικές ουσίες (σορβιτόλη, ερυθριτόλη, γλυκοσίδες στεβιόλης), μελάσα, αλάτι, άρωμα σφενδάμου
Χωρίς αλλεργιογόνα
Συσκευασία 450gr. Χώρα Προέλευσης: Δανία.
Θρεπτικές πληροφορίες ανά 100gr
Ενέργεια: 607kj/149kcal
| Λιπαρά: 0gr – εκ των οποίων κορεσμένα 0gr
| Υδατάνθρακες: 21gr – εκ των οποίων σάκχαρα: 1,8gr – εκ των οποίων πολυόλες: 14gr (καθαροί υδατάνθρακες 6.6gr)
| Φυτικές ίνες: 49gr | Πρωτεΐνη: 0gr | Aλάτι: 0,07gr
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΧΡΗΣΗ
Χρησιμοποιείται 1:1 σε σχέση με το μέλι